Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Jessie

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615565877070

WhatsApp : +8615565877070

Free call

Φορτωτής ροδών

April 3, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Φορτωτής ροδών

Πώς να ενεργοποιήσει το φορτωτή ροδών με έναν ασφαλή τρόπο

 

Ο φορτωτής ροδών είναι ένα είδος μηχανημάτων γήινης λειτουργώντας κατασκευής που χρησιμοποιούνται ευρέως στην εθνική οδό, το σιδηρόδρομο, την κατασκευή, την υδρενέργεια, το λιμένα, το ορυχείο, και άλλα κατασκευαστικά προγράμματα. Χρησιμοποιείται κυρίως για να φτυαρίσει τα μαζικά υλικά όπως το χώμα, η άμμος, ο ασβέστης, ο άνθρακας, το σκληρό χώμα, κ.λπ. για το φως που φτυαρίζει και διαδικασίες σκαψίματος. Μπορεί επίσης να πραγματοποιήσει την ισοπέδωση, την ανύψωση, και τη φόρτωση και την εκφόρτωση άλλων υλικών όπως το ξύλο με την αλλαγή των διαφορετικών βοηθητικών λειτουργώντας συσκευών.

Αλλά πώς μπορούμε να ενεργοποιήσουμε έναν φορτωτή ροδών ακίνδυνα; Εστιάστε στις ακόλουθες 4 άκρες.

 

1. Γενικές προφυλάξεις ασφάλειας

Πρίν χρησιμοποιούν το φορτωτή, ο οδηγός και το σχετικό προσωπικό πρέπει προσεκτικά να διαβάσουν το εγχειρίδιο λειτουργίας και συντήρησης ή τη λειτουργία και το εγχειρίδιο συντήρησης που παρέχεται από τον κατασκευαστή, και να ακολουθήσουν τις οδηγίες που διευκρινίζονται στα στοιχεία. Διαφορετικά θα φέρει τις σοβαρές συνέπειες και τις περιττές απώλειες.

②Ο ιματισμός του οδηγού πρέπει να καλύψει τις απαιτήσεις ασφάλειας και να φορέσει τον απαραίτητο προστατευτικό εξοπλισμό.

③Εάν η λειτουργούσα περιοχή είναι μικρή ή σε μια επικίνδυνη περιοχή, τα προειδοποιητικά σημάδια πρέπει να επιδειχθούν μέσα στη σειρά ή στο επικίνδυνο σημείο.

④Είναι αυστηρά απαγορευμένο για τον οδηγό για να οδηγήσει μετά από να πιει ή την υπερβολική κούραση.

⑤Κατά εκτέλεση των διαδικασιών συντήρησης ή επιθεώρησης στην κεντρική περιοχή αρθρώσεων, «anti-rotation τη φραγμός» πρέπει να εγκατασταθεί για να αποτρέψει τη σχετική περιστροφή των μπροστινό και πίσω μέρος πλαισίων.

⑥Αφότου έχει σταματήσει ο φορτωτής, πάρτε διακοπτόμενα το φορτωτή σε μια θέση με τα κιγκλιδώματα σκαλών. Μην πηδήστε ποτέ πάνω-κάτω ενώ ο φορτωτής λειτουργεί ή περπατά.

⑦Όταν ο φορτωτής πρέπει να αυξηθεί για τη συντήρηση, ο αυξημένος βραχίονας πρέπει να γεμιστεί σταθερά για να εξασφαλίσει ότι ο βραχίονας δεν θα εμπέσει ποτέ σε οποιουσδήποτε όρους συντήρησης.

2. Προφυλάξεις ασφάλειας πρίν αρχίζει τη μηχανή

Ο έλεγχος και εξασφαλίζει ότι ο φωτισμός όλων των λαμπτήρων και κάθε λαμπτήρας επίδειξης μπορούν να επιδείξουν κανονικά. Ιδίως, ελέγξτε την κανονική επίδειξη των σημάτων στροφής και των δεικτών φρένων.

②Ο έλεγχος και σιγουρεύεται ότι κανένας τη δεν εργάζεται κάτω από το όχημα ή κοντά στο φορτωτή κατά έναρξη της μηχανής, ώστε να εξασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει κανένα ατύχημα

Διακινδυνεψτε την ασφάλεια σας ή άλλοι.

③Η λαβή ελέγχου μετατόπισης του φορτωτή πρέπει να κινηθεί προς την ουδέτερη θέση πρίν αρχίζει.

④Για το σύστημα φρένων χωρίς ένα φρένο έκτακτης ανάγκης, η λαβή φρένων χεριών πρέπει να κινηθεί προς τη θέση χώρων στάθμευσης.

⑤Μόνο αρχίστε ή τρέξτε τη μηχανή σε ισχύ με την καλή ροή αέρος. Εάν τρέχει στο εσωτερικό, ο λιμένας εξάτμισης της μηχανής πρέπει να συνδεθεί με ή αντιμετωπίζοντας το εξωτερικό.

3. Προφυλάξεις ασφάλειας μετά από να αρχίσει τη μηχανή και κατά τη λειτουργία

Μετά από να αρχίσει την το μηχανή, περιμένετε την πίεση φρένων να επιτευχθεί η ασφαλής πίεση πρίν προετοιμάζεται να αρχίσει, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια φρεναρίσματος κατά οδήγηση. Εάν υπάρχει ένα φρένο έκτακτης ανάγκης, πιέστε το κουμπί της βαλβίδας φρένων έκτακτης ανάγκης και χώρων στάθμευσης (μόνο όταν φθάνει η πίεση αέρα στην επιτρεπόμενη αρχική πίεση, το κουμπί μπορεί να πιεστεί, διαφορετικά θα πηδήσει αυτόματα πιέζεται επάνω όταν), έτσι ώστε το φρένο έκτακτης ανάγκης και χώρων στάθμευσης απελευθερώνεται, και έπειτα η έναρξη στο εργαλείο. Εάν δεν υπάρχει κανένα φρένο έκτακτης ανάγκης, καταγράψτε ακριβώς τη λαβή φρένων χώρων στάθμευσης και απελευθερώστε το φρένο χώρων στάθμευσης για να αρχίσετε.

⑥Πρίν αρχίζει να περπατά, δοκιμάστε όλα τα πηδάλια, τα πεντάλια, και το τιμόνι πρώτα, και σιγουρευτείτε ότι είναι σε ένα κανονικό κράτος πρίν αρχίζουν να εργάζονται. Πληρώστε τη ειδική προσοχή στον έλεγχο εάν η οδήγηση και το φρένο είναι σε καλή κατάσταση. Σιγουρευτείτε ότι η οδήγηση και το φρενάρισμα είναι απολύτως κανονικές πρίν αρχίζουν να τρέχουν.

⑦Κατά την ταξίδι, τοποθετήστε τον κάδο σε ένα ύψος περίπου 400mm από το έδαφος. Κατά την εργασία στις κλίσεις στις ορεινές περιοχές ή πέρασμα των τάφρων και άλλων εμποδίων, τον πρέπει να επιβραδύνετε, κάνετε τις μικρές στροφές, και δίνετε την προσοχή για να αποφύγετε. Όταν η επιφάνεια φόρτωσης αρχίζει να γλιστρά σε μια πλευρά σε μια απότομη κλίση, πρέπει να ξεφορτωθεί αμέσως για να αποτρέψει περαιτέρω να γλιστρήσει κάτω

⑧Προσπαθήστε να αποφύγετε πάρα πολλές ρόδες και υπερβολική ολίσθηση κατά τη λειτουργία προσπαθήστε να αποφύγετε δύο ρόδες στον αέρα, και δεν επιτρέπεται για να συνεχίσει με μόνο δύο ρόδες στο έδαφος.

⑨Όταν χρησιμοποιημένο ως τρακτέρ, επιτρέπεται μόνο για να γαντζώσει επάνω με τη συσκευή έλξης, κανένας δεν έχει την άδεια για να σταθεί μεταξύ του ρυμουλκημένου αντικειμένου και του φορτωτή, και μια ορισμένη ασφαλής απόσταση πρέπει να κρατηθεί για να αποτρέψει τα ατυχήματα ασφάλειας.

②Αφαιρέστε τα ελαττωματικά αντικείμενα στο δρόμο όπου ο φορτωτής περπατά, και πληρώστε τη ειδική προσοχή στα εμπόδια όπως οι φραγμοί και οι τάφροι σιδήρου για να αποφύγετε τις ρόδες.

③Ρυθμίστε τον οπισθοσκόπο καθρέφτη έτσι ώστε ο οδηγός μπορεί να έχει την καλύτερη άποψη μετά από να πάρει το κάθισμα.

④Σιγουρευτείτε ότι το κέρατο του φορτωτή, τα πίσω φω'τα σημάτων, και όλες οι συσκευές ασφάλειας μπορούν να λειτουργήσουν κανονικά.

⑤Όταν είστε περίπου να αρχιστεί ή να ελέγξετε ότι η οδήγηση είναι εύκαμπτη, πρέπει πρώτα κορνάρισμα το κέρατο να προειδοποιήσετε τους να περιβάλετε ανθρώπους για να δώσετε προσοχή στην ασφάλεια.

4. Προφυλάξεις ασφάλειας κατά τη διακοπή

Το φορτωτή πρέπει να σταθμεύσουν στο επίπεδο έδαφος και ο κάδος πρέπει να τοποθετηθεί στο έδαφος. Όταν η μηχανή κλείνεται, είναι απαραίτητο να τραβεί επανειλημμένα η λειτουργούσα λαβή της λειτουργώντας συσκευής αρκετές φορές για να εξασφαλίσει ότι κάθε υδραυλικός κύλινδρος είναι σε ένα μη-διατηρημένο σταθερή ατμοσφαιρική πίεση κράτος υπολοίπου. Όταν το φορτωτή μπορεί μόνο να σταθμεύσουν στην κεκλιμένη ράμπα, οι ρόδες πρέπει να μειωθούν καλά.

②Βάλτε τις διάφορες λαβές στην ουδέτερη ή μέση θέση

③Πάρτε μαζί το ηλεκτρικό κλειδί κλειδαριών πρώτα, κατόπιν κλείστε το διακόπτη κύριας δύναμης, και κλείστε τελικά τις πόρτες και τα παράθυρα.

④Μην σταθμεύστε στις περιοχές με τις ανοικτές φλόγες ή τις υψηλές θερμοκρασίες για να αποτρέψετε τις ρόδες από την ανατίναξη λόγω της θερμότητας και την πρόκληση των ατυχημάτων.

⑤Κατά χρησιμοποίηση μιας βαλβίδας συνδυασμού ή μιας δεξαμενής αποθήκευσης αέρα για να διογκώσουν μια ρόδα, την άνθρωποι δεν πρέπει να σταθούν μπροστά από τη ρόδα να αποτρέψουν τον τραυματισμό από μια έκρηξη.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

jessie@harvest-machinery.com
+8615565877070
+8615565877070
+8615565877070
+8615565877070
+8615565877070
+8615565877070
+8615565877070
+8615565877070